سانترال, سیستم های حفاظتی،امنیتی و ارتباطی

سانترال

سانترال چیست؟ معرفی انواع سانترال،کدام برای شما بهتر است؟

سانترال چیست ؟ به منظور ایجاد یک شبکه خصوصی در یک مجموعه (شرکت) مورد استفاده قرار میگیرد که در آن با به اشتراک گذاشتن تعدادی از خطوط شهری امکان استفاده برای تمام داخلی ها با (تنظیم امکانات و محدودیت ها) به وجود خواهد آمد. در واقع یک دستگاه سانترال حکم یک مرکز مخابرات کوچک را خواهد داشت که در اختیار یک مجموعه قرار می گیرد. امکانات بالقوه دستگاه  و تلفن سانترال شرکت ها و حتی فروشگاه ها را ملزم به استفاده از این دستگاه میکند. از جمله این امکانات می توان به اشتراک گذاشتن خطوط شهری تلفن گویا، درسترسی آسان و بدون هزینه داخلی ها به هم دیگر، اشتراک لوازم مخابراتی بین داخلی ها و … اشاره کرد. سانترال ها را میتوان با توجه ظرفیت و یا نحوه برقرار ارتباط بین داخلی ها خود تقسیم بندی کرد.
این دسته برای کسب و کار های کوچک و متوسط طراحی شده اند طوری که میتوان نیازهای یک اداره یا یک شرکت متوسط را به شکل کامل و مناسب پوشش دهد، و تا ظرفیت ۲۴ خط داخلی و ۸ خط شهری قابل افزایش هستند.این دستگاه ها با توجه به امکانات و ویژگی های بسیار متنوع و بالقوه خود میتوانند گزینه مناسبی برای سامان دهی به تماس های ورودی و داخلی و حتی کنترل آنها باشند.دستگاه های کم ظرفیت پاناسونیک علی رغم قیمت بسیار مناسب بخش عظیمی از امکانات دستگاه های پیشرفته موجود در بازار را فراهم میکنند و میتوان آنها را نسبت به محیط کار و نیاز اختصاصی شما قابل برنامه ریزی و ارتقا میباشد تا نهایت لذت را از محیط کار خود ببرید.
برخی ویژگی ها و امکانات این دستگاه ها که حتی بیشتر کاربران هم از آن اطلاع ندارند عبارتند از:

واحد پذیرش خودکار ۳ مرحله ای با راهنمای صوتی

پیغام گیر (BV)

نمایشگر CALLER ID روی تلفن تک خط و تلفن سانترال آنالوگ

تغییر پذیری آسان و متنوع

مدیریت تماس کارآمد که خود شامل مزایای زیر است

بهبود وجهه شرکت

بی پاسخ نماندن تماس های کاری مهم

کاهش حجم کار اپراتور

حالت روز/ شب / ناهار

آیفون، درب باز کن و زنگ درب

تماس اضطراری

کنترل اتاق (مانیتور)

گروه داخلی

انتخاب صدای زنگ

پیام انتظار

مدیریت هزینه

گزارش وضعیت تماس ها

وارد کردن کد حسابداری

قفل الکترونیکی خط داخلی

محدودیت زمان تماس

برنامه ریزی آسان، تعمیر و نگهداری راحت

انتقال تماس / مزاحم نشوید

شماره گیری خودکار / ذخیره

پاسخگویی خودکار / قطع موقت صدا

تلفن سانترال چیست و چگونه کار میکند؟

تلفن سانترال
(Central Telephone)
به علت پاره ای از مسایل از قبیل محدودیت در واگذاری خطوط ازاد تلفن از طرف شرکتهای مخابرات ملاحظات اقتصادی یا برخی شرایط خاص از جمله مسایل امنیتی استفاده از تلفن سانترال اجتناب ناپذیر به نظر میرسد.
در یک سیستم سانترال تعداد ی خط ازاد در پورت ورودی به تعداد بیشتری خط داخلی در پورت خروجی تبدیل می شود که این امر می تواند سازوکاری برای بهینه سازی استفاده از خطوط تلفن خصوصا در نقاط شلوغ شهر یا مراکز امنیتی به وجود اورد .
به عنوان مثال یک خوابگاه ۲۰ اتاقه را در نظر بگیرید با استفاده از این سیستم می توان با یک خط یا بیشتر به تمامی اتاق ها سرویس داد .
مثلا از یک خط برای ۴ اتاق استفاده کرد و این خط را به این ۴ اتاق وصل کرد البته باید در نظر داشت که هر لحظه فقط وفقط یک اتاق می تواند به خط اصلی و ورودی وصل گردد.
هدف از این پروژه طراحی یک سیستم تلفن سانترال یک به ده می باشد که با استفاده از ان می توان از یک خط ورودی برای ارتباط با ده خط داخلی استفاده نمود.
در این سیستم داخلی های مورد نظر فاقد ولتاژ DC خط می باشند و فقط از ولتاژ زنگ برای به صدا در اوردن زنگ اخبار تلفن استفاده می گردد.
همچنین در این سیستم چون سیستم داخلی مجزا از شبکه مخابرات می باشد لذا باید برای داخلی مورد نظر زنگ فرستاده شود و بر این اساس باید خودمان ولتاژ زنگ را برای استفاده کنندگان داخلی تولید و مهیا سازیم.
در نهایت با ایجاد شرایط مطلوب خط ورودی واصلی را به خط داخلی منتقل سازیم که نحوه ایجاد این شرایط و توضیحات ان ذکر خواهد شد.
شایان ذکر است که پروژه سانترال یک پروژه گسترده و با استعدادی است و می توان امکانات مطلوب و زیادی را بدان افزود.
لذا این پروژه اساس و چگونگی کارکرد یک سیستم سانترال را ارایه میدهد و می تواند مبنای کار پروژه های کاملتر و مطلوبتر قرار گیرد.
با افزایش جمیعت در مراکز پر تردد شهر و در نتیجه افزایش تقاضای خط تلفن همین طور نا ممکن بودن تعویض و گسترش شبکه کابل ها در این مناطق باید به فکر چاره بود .
یکی از راهکارهایی است که شرکت های مخابرات برای رفع این مشکل پیشنهاد می کنند. استفاده از وسیله ای بنام RUاست
این وسیله از یک طرف در شرکت مخابرات و از طرف دیگر در نزدیکترین پست به کاربران نصب می شود و امکان انتقال چند خط از طریق یک زوج سیم را برقرار می کند اما باز هم جوابگوی ترافیک بالای خطوط نخواهد بود.
استفاده از مراکز تلفن سانترال راه پیشنهادی دیگری است که هم از نظر هزینه بسیار مناسب و مقرون به صرفه است و هم از نظر فنی قابل اعتماد می باشد.
مثا ل خوابگاه را در نظر بگیرید:
خوابگاهی مشتمل بر ۲۰۰ اتاق است تقاضای ۲۰۰ خط ازاد تلفن از شرکت مخابرات امکان پذیر نخواهد بود.حتی اگر دریافت این خطوط هم میسر باشد باز هم این کار منطقی به نظر نمی رسد زیرا حتی در یک زمان مشخص در پر ترافیک ترین ساعات روز تعداد خطوط در حال مکالمه به ۴۰ خط هم نمیرسد.

این مثال روشن می کند که برای چنین مکانی ۴۰ خط ازاد تمام نیاز ما را براورده می سازد بنابرین باید به طراحی یک سیستم سانترال ۴۰ به ۲۰۰ پرداخت.
هر کاربری که با این سیستم تماس می گیرد باید به محض اشغال شدن خط یا شنیدن پیغام شماره داخلی خود را وارد کند .سیستم پس از اشکار سازی و رمز گشایی کد های DTMF یکی از خطوط اصلی را به داخلی مورد نظر وصل و مکالمه را برقرار می کند.
در یک سیستم سانترال تلفن تعدادی خط تلفن در پورت ورودی قرار می گیرند وبا یک نسبت منطقی به پورت های خروجی تبدیل می شوند.این خود اهمیت استفاده از چنین سیستمی را اشکار می سازد.
به همین دلیل است که توانا ییهای بسیار یک سیستم سانترال ان را به انتخابی بی رقیب در بسیاری از مکانها از جمله ادارات ودانشگاه ها و…تبدیل کرده است.

ویژگی های یک سیستم تلفن سانترال

سیستم تلفن سانترال یک پروژه گسترده می باشد و می توان ویژگی های گوناگونی را برای ان در نظر گرفت.
در این بخش به چند مورد از مهمترین عوامل دخیل در فرایند طراحی یک سیستم تلفن سانترال می پردازیم :
۱): شبانه روزی و بی نیاز از اپراتور است.
۲) : از نظر سخت افزار بهینه و از نظر هزینه مقرون به صرفه است.
۳) : می توان توسط کامپیوتر وضیعت لحظه به لحظه شبکه را مانیتور نمود.
۴) :امنیت شبکه به راحتی فراهم و در دسترس است.
۵) : امکان شماره گیری و برقراری ارتباط با خارج از سیستم وجود دارد.
۶) : می توان برقراری تماس های داخلی را ممکن نمود.
۲-۳شرح کلی پروژه سانترال
همانطور که گفته شد سانترال یک پروژه گسترده می باشد.
در این پروژه قصد داریم به طراحی یک سیستم سانترال ساده بپردازیم که می تواند مبنای هر پروژه کاملتری در این زمینه باشد.
این پروژه مربوط به طراحی یک سیستم تلفن سانترال ۱به ۱۰است در این مدار از پیغام و تن روی خط استفاده نشده است.این امکانات را می توان به سادگی به پروژه اضافه نمود.
این سیستم دارای یک خط ازاد در پورت ورودی و۱۰ خط داخلی است.هر کاربری که بخواهد با یکی از این ۱۰ خط داخلی تماس بگیرد ابتدا باید پس از شماره گیری به محض اشغال شدن خط یکی از اعداد ۱ تا ۱۰ روی کی پد تلفن را وارد نماید این اعداد متناظر با داخلی های مورد نظر می باشد.
پس از وارد کردن عدد مربوطه از روی گوشی تلفن باید منتظر بماند تا تماس برقرار گردد در این سیستم هر گاه یکی از کاربران داخلی خط را اشغال کند خط برای تمام کاربران داخلی دیگر اشغال خواهد بود .
این ویژگی هر سیستم سانترال ۱به n است.
همواره برقراری نسبتی معقول بین پورت های ورودی وخروجی با توجه به نوع کاربرد ضروری است.
یک سیستم سانترال این چنینی ساده ترین سیستم به شمار می رود.
این سیستم یک طرفه است و کاربرد امنیتی دارد چرا که امکان تماس با دنیای خارج وجود نخواهد داشت اما در سیستم سانترال ۲ طرفه هر کاربر داخلی به خط ازاد دستر سی خواهد داشت و می تواند با خارج از سیستم تماس گیرد.
بدین گونه که ابتدا کاربر داخلی گوشی خود را بر می دارد سپس خط ورودی از لحاظ ازاد یا اشغال بودن چک می شود اگر خط ورودی ازاد باشد انگاه خط ورودی به داخلی مذکور رله می شود و ارتباط با دنیای خارج انجام می پذیرد و اگر خط مشغول باشد(از طریق حس ولتاژ DC حالت مشغول

خط)یک بوق اشغال یا یک پیغام به داخلی مورد نظر ارسال می گردد و کاربر از این طریق پی به مشغول بودن خط می برد.
این پروژه از قسمت های متفاوتی تشکیل شده است که هر یک وظیفه خواصی بر عهده دارند و نمونه برداری لازم را برای قسمت مرکزی سیستم که کل سیستم را زیر نظر دارد فراهم می سازد این قسمت مرکزی یا کنترلر توسط میکرو کنترلری کارهای مربوطه را انجام میدهد .
۲-۴ : مکانیزم پروژه سانترال
در این قسمت شرحی در مورد مکانیزم پروژه می دهیم:
در این سیستم تلفن سانترال طراحی شده مدار ابتدا به تشخیص زنگ ارسالی از مبدا می پردازد این کار توسط مداری بنام اشکار ساز زنگ صورت می گیرد این مدار سیگنال زنگ را اشکار می سازد(Ring Detector) سپس مدار توسط فرمانی که میکرو می دهد با قرار دادن مقاومتی موازی در دو سر خط تلفن ان را اشغال می سازد .
چرا که می دانیم ساده ترین راه اشغال کردن خط تلفن قرار دادن مقاومتی مناسب دو سر خط تلفن است به نحوی که جریانه حالت مشغول که در محدوده ۱۰ تا ۶۵ میلی امپر قرار دارد در خط تلفن جاری شود.
این مقاومت طبق محاسبات ۳۳۰ اهم ۱ وات(Ω۳۳۰:W1)می باشد.
در این حالت بوق بازگشتی که از طرف مرکز مخابرات برای کاربر همزمان با زنگ ارسالی فراهم می گردید قطع می گردد.
در این مرحله حالت انتظار رخ می دهد و سیستم منتظر است تا فرد تماس گیرنده یکی از اعداد ۱ تا ۱۰ را وارد کند ولی این انتظار ابدی نیست و تماس گیرنده می تواند فقط در عرض ۱۰ ثانیه عدد مورد نظرش را وارد کند در غیر این صورت سیستم به حالت پایه باز میگردد و منتظر تماس بعدی می ماند.
حال اگر تماس گیرنده در عرض ۱۰ ثانیه عددی وارد کند از روی گوشی تلفن سیگنال DTMF ارسالی از تلفن که قبلا در مورد سیگنال DTMF توضیح دادیم توسط تراشه ی DTMF Decoder رمز گشایی می گردد و به یک عدد بایناری در خروجی تبدیل می شود این عدد بایناری توسط میکرو تبدیل به دسیمال و عدد زده شده از سوی کاربر می گردد.
اکنون نوبت ارسال زنگ برای کاربر داخلی است همانطور که قبلا گفته شد برای سیستم داخلی باید خودمان زنگ تولید کنیم چرا که این سیستم جدا از سیستم مرکز مخابرات می باشد.بنابرین باید سیگنال ac زنگ لازم برای سیستم را تولید کنیم این کار وظیفه مدار مولد زنگ (Ring Generator) می باشد.
پس از مشخص شدن کاربر داخلی سیگنال زنگ برایش ارسال می شود در این مرحله دوباره حالت انتظار رخ می دهد وسیستم

منتظر می ماند تا کاربر داخلی گوشی خود را بردارد.
دوباره این انتظار ابدی نیست چرا که تعداد محدودی زنگ برای کاربر داخلی ارسال می گردد همچون مرکز مخابرات.
حال اگر پس از ارسال ۱۰ زنگ کسی به گوشی جواب نداد و کاربر داخلی گوشی اش را بر نداشت سیگنال زنگ قطع می گردد و خط ورودی از حالت اشغال خارج می گردد و مدار به حالت پایه و اولیه اش باز می گردد.
اما اگر کاربر داخلی گوشی اش را بر داشت در این صورت سیستم توسط مداری برداشتن گوشی توسط کاربر داخلی را حس می کند وخط ورودی اشغال شده را به داخلی مورد نظر انتقال میدهد نقطه بسیار مهم اینکه تا کاربر گوشی را بر ندارد باید خط همچنان مشغول باشد .حال مکالمه برقرار می شود و کاربر داخلی با دنیای خارج مکالمه می کند .
باز سیستم به حالت انتظار می رود و منتظز پایان تماس َمی میماند پس از پایان تماس مدار به حالت اولیه بر می گردد و منتظر تماس بعدی می ماند .شایان ذکر است که پایان تماس توسط مداری بنام In Use Circuit تعیین می گردد که وضیعت ازاد یا اشغال بودن خط را کنترل می کند .
فراموش نشود که بر داشته شدن گوشی توسط کاربر داخلی توسط شارش جریان در خط تشخیص داده می شود.

آموزش نصب سانترال 

کابل و کابل کشی سانترال :

کابل تلفن “کابل زوجی ” سانترال این گونه کابل ها از ۱ زوج شروع می شوند که برای ارتباطات مخابراتی از آنها استفاده می شود این کابل ها دارای ۵ رنگ اصلی و۵ رنگ فرعی می باشند که در کابل هی که تعداد زوج آنها زیاد هر ۲۵ زوج در یک گروه با نوار رنگی که دور آنها پیچده شده است دسته بندی می شوند.

رنگ های اصلی عبارتند از : ۱- سفید ۲- قرمز ۳- مشکی ۴- بنفش ۵- زرد

و رنگ های فرعی ۱- آبی ۲- نارنجی ۳- سبز ۴- قهوه ای ۵- طوسی هستند

که نحوه قرار گیری بدین شکل می باشد :

)سفید،آبی)(سفید،نارنجی)(سفید،سبز)(سفید،قهوه)(سفید،طوسی)(قرمز،آبی)(قرمز،نارنجی)(قرمز،سبز)(قرمز،قهوهای)(قرمز،طوسی)و الی آخر

نکته زوجهای جفت شده به دورهم پیچیده شده اند و درعملیات کابل کشی باید مراقب بود که زوج ها از جدا نشوند.

کابل کشی خطوط داخلی سانترال :

بطور کلی خطوط داخلی سانترال به سه دسته تقسیم می شوند

۱:دیجیتال
۲:آنالوگ
۳:هابرید
کابل کشی جهت خطوط دیجیتال باید ۲ زوجی باشد یعنی جهت راه اندازی هر خط دیجیتال ۴ سیم لازم است معمولاًبرای راه اندازی خطوط داخلی دستگاه سانترال از خطوط دیجیتال استفاده می شود.

خطوط آنالوگ دارای ۲ سیم می باشند که در سوراخ های وسط سوکت تلفن می باشند که از خطوط آنالوگ برای راه اندازی فکس وتلفن های معمولی استفاده می شود.

خطوط هایبرید دارای ۲ سیم می باشند که در سوراخ های کناری سوکت تلفن قرار می گیرند برای استفاده از این گونه خطوط تلفن های هایبرید نیاز است.

نحوه نصب دستگاه سانترال :

برای نصب و راه اندازی دستگاه سانترال پس ا قرار گرفتن دستگاه در جای ثابت که به دور از رطوبت و ضربه باشد می بایست در مرحله اول خطوط شهری را به دستگاه متصل نمود.

 نحوه سوکت زدن خطوط شهری همانند خطوط آنالوگ می باشد یعنی در سوراخ های میانی سوکت تلفن قرار می گیرد محل نصب این خطوط در دستگاه سانترال با عبارت (CO) نشان داده شده است

مرحله بعدی راه اندازی داخلی ها می باشد حتماً باید توجه داشت برای داخلی اول که با  jack01 نشان داده شده است حتماً باید از خطوط دیجیتال و تلفن ۷۷۳۰ پاناسونیک جهت برنامه ریزی استفاده کرد برای راه اندازی داخلی بعدی می توان از خطوط آنالوگ نیز استفاده نمود اما جهت بهره بردن داخلی های دیگر از امکانات تلفن پاناسونیک توصیه می شود که از خطوط دیجیتال استفاده شود.

پس از نصب سوکت های خطوط داخلی به دستگاه سانترال ،دکمه دستگاه پاور دستگاه را می زنیم پس از روشن شدن چراغ دستگاه و کنترل داخلی ها از داخلی ۱۰۱ یاJack01  به دستگاه برنامه می دهیم

.امکانات سانترال

دسترسی به خطوط تلفن سانترال :

در این سرویس دستگاه سانترال این امکان را فراهم می سازد در سه شیفت کاری (روز – شب و نهار) مشخص کنیم که هر کار بتواند از همه خطوط شهری جهت تماس گرفتن استفاده نمود یا اینکه فقط تعدادی از خطوط اجازه برقراری تماس را داشته باشند.

 زنگ خوری تلفن سانترال :

در این سرویس دستگاه سانترال می توان مشخص نمود که در هر شیفت کاری( روز – شب و نهار) تماس ورودی از خط شهری به کدام یک از داخلی وصل شوند.

سیستم منشی تلفن و هدایت تماس :

دستگاه سانترال قابلیت ضبط پیغام و اجرای آن برای تماس هایی که از خطوط شهری می باشند را دارد.در این سرویس می توان برای هر شیفت کاری (روز – شب و ناهار)پیغامی که مخصوص به آن شیفت باشد را ضبط نموداین سرویس نیز قابلیت هدایت تماس های ورودی به بخش مربوطه را دارد به گونه ای که تماس گیرنده پس شنیدن پیغام بازدن اعدادی که برای هر بخش در نظر گرفته شده به آن قسمت هدایت می شود..

 کنفرانس تلفنی :

دستگاه سانترال امکان برقراری مکالمه بین چند نفر را به صورت همزمان را دارد , این سرویس که کنفرانس نام دارد امکان مکالمه تلفنی همزمان ۵ نفر را فراهم می سازد..

 صفر بند و دو صفر بند :

این سرویس سانترال که برای کنترل هزینه تلفن می باشد می توان محدودیت برقراری تماس را ایجاد نمود به گونه ای که برای تلفن هایی که ۰۰ آنها بسته شده امکان برقراری تماس با خارج از کشور وجود ندارد فقط می توانند با شماره تلفن های داخل شهری و شهرستان ارتباط برقرار کنند و در حالت بسته شدن ۰ هر داخلی از آن تلفن می توان فقط با تلفن های داخل شهری تماس گرفت ..

 البته لازم به ذکر است که در این سرویس سانترال می توان شماره تلفن هایی را بعنوان شماره هایی استثنا در نظر گرفت مثلاً در حالت بسته شدن ۰ می توان تنظیم نمود که تماس با موبایل یا کد شهر های خاص آزاد باشداین سرویس سانترال قابل تنظیم برای سه شیفت کاری (روز –  شب و نهار ) می باشد به گونه ای که در هر شیفت به گونه ای که تنظیمات انجام شده عمل نماید.

 تایمر تلفن :

این سرویس دستگاه سانترال که برای کنترل هزینه های تلفن می باشد می توان مشخص نمود که تلفن کنندگان از داخل مجموعه به چه مدت با خطوط شهری ، شهرستان و خارج کشور صحبت کنند ..

این سرویس سانترال قابل تنظیم برای سه شیفت کاری (روز –  شب و نهار ) می باشد به گونه ای که در هر شیفت به گونه ای که تنظیمات انجام شده عمل نماید ..

 پاسخ گویی به آیفون از طریق سانترال :

دستگاه سانترال این امکان را فراهم می سازد که آیفون را به یکی از داخلی ها وصل نمود زمانی که زنگ آیفون را زدند تلفن آن داخلی زنگ خورده و از طریق تلفن توانست پاسخگو باشیم، در این سرویس نیز می توان از طریق تلفن داخلی درب را باز کرد..

 ضبط جزئیات مکالمه :

در این سرویس سانترال می توان از تمامی مکالمات(ورودی – خروجی یا مکالماتی که با صفر و دو صفر شروع می شوند)پرینت گرفت .

کدهای برنامه ریزی

نحوه برنامه ریزی دستگاه سانترال:

برای برنامه ریزی دستگاه سانترال باید از تلفن های مخصوص برنامه ریزی و از داخلی اپراتور یا jack 01 استفاده نمود.برای برنامه ریزی ابتدا دکمه program را زده و سپس دکمه * و پس از آن # را میفشاریم. در این مرحله دستگاه پغام SYS PASS NO? را روی صفحه نمایش نشان داده و رمز ورود می خواهد. در صورتی که رمز ورود را عوض نکرده باشید رمز پیش فرض دستگاه سانترال ۱۲۳۴ می باشد.پس از وارد کردن رمز ورود در صفحه نمایش پیغام SYS COD NO? نمایش داده می شود. در این مرحله می توانید کد برنامه مورد نظر خود را وارد کرده و تنظیمات آن را انجام دهید. تمامی کدهای مورد نیاز برای برنامه ریزی دستگاه های سانترال در زیر آورده شده است.پس از وارد کردن کد برنامه نام آن برنامه در صفحه مانیتور نمایش داده می شود که پس از آن باید دکمه SP PHONE را برای تایید و ورود به برنامه بزنیم. در صورتی که کد را اشتباه وارد کرده باشیم میتوانیم با دکمه HOLD مجددا به صفحه SYS COD NO? برگردیم.درمرحله برنامه ریزی دستگاه سانترال دکمه MUTE برای اعمال تغییرات، دکمه STORE برای ذخیره تغییرات، دکمه SP.PHONE و REDIAL برای حرکت روی تنظیمات استفاده می گردند.

 برنامه شماره۰۰۰=تنظیم تاریخ و ساعت

برنامه شماره۰۰۱=ذخیره کردن شماره تلفن در حافظه مرکزی سیستم

برنامه شماره۰۰۲=رمز عبور سیستم (PASSWORD)

برنامه شماره۰۰۳=تعیین و واگذاری خروجی برای کنسول DSS

برنامه شماره۰۰۴=تعیین و واگذاری یک داخلی به عنوان داخلی جفت سده با کنسولDSS

برنامه شماره۰۰۵=اتقال سریع مکالمه با استفاده از دکمه DSS(فقط با فشار دادن یک دکمه)

برنامه شماره۰۰۶=نحوه تغییر سرویس شیفت روز / شب / نهار

برنامه شماره۰۰۷=زمان سرویس شیفت روز / شب / نهار

برنامه شماره۰۰۸=تعیین و واگذاری اپراتور

برنامه شماره۰۰۹= تعیین و واگذاری شماره داخلی

برنامه شماره۰۱۰=انتخاب چگونگی نمایش ساعت بر روی صفحه نمایش تلفنها

برنامه شماره۰۱۱=واگذاری نام برای شماره تلفن های ذخیره شده در حافظه مرکزی

برنامه شماره۰۱۲=تغییر کدهای ویژه سیستم

برنامه شماره۱۰۰=فعال کردن گروه جستجو

برنامه شماره۱۰۱=نوع جستجو

برنامه شماره۱۰۲= تعیین و واگذاری خروجی برای دستگاه صندوق صوتی مدل KX-TVP75/KX-TVP100

برنامه شماره۱۰۳=اضافه کردن سیگنال های تون(DTMF)

برنامه شماره۱۰۴=چگونگی هلد کردن و اتقال دادن مکالمه با تلفن های معمولی

برنامه شماره۱۰۵=صدای بوق شنیده شدن حالت کنفرانس

برنامه شماره۱۰۶=وجود با عدم وجود صدای بوق تائید در هنگام پیج کردن با سیستم پیج خارجی

برنامه شماره۱۰۷=فعال یا غیر فعال کردن دریافت کننده های سیگنالهای تون برای تست کردن سیگنال های تون

برنامه شماره۱۰۸= فعال یا غیر فعال کردن دکمه FLASHبرای تلفنی که قفل الکترونیکی شده است

برنامه شماره۱۰۹=چگونگی حالت نشان دهنده (لامپ) خط شهری در هنگام زنگ خوردن ، ثابت یا چشمک زن برای همه

برنامه شماره۱۱۰=تنظیم چگونگی کارکرد دکمهFLASH

برنامه شماره۱۱۱=انتخاب موزیک هلد –داخلی یا خارجی یا تون

برنامه شماره۱۱۲=تنظیم چگونگی کار نشاندهنده دکمه کنسول DSS

برنامه شماره۱۱۳=انتخاب تعداد دفعات تکرار ، در حالت استفاده از تکرار اتوماتیک

برنامه شماره۱۱۴=انتخاب زمان وقفه ما بین دفعات تکرار اتوماتیک

برنامه شماره۱۱۵=اتخاب الگوی زنگ خوردن تلفن اختصاصی پاناسونیک در هنگام تماس داخلی

برنامه شماره۱۱۶=انتخاب الگوی برنامه کنفرانس

برنامه شماره۱۱۷=وجود یا عدم وجود ضدای بوق تائید در هنگام استفاده از برنامه جواب به زنک خوردن داخلی دیگر

برنامه شماره۱۱۸=مدودیت در ارسال سیگنلا های پالس

برنامه شماره۱۱۹=تکرار اخرین شماره تلفن گرفته شده با سیستم تون ، پس از تبدیل سیستم شماره گیری از پالس به تون

برنامه شماره۱۲۰=تغییر فرکانس زنگبرای تلفن های معمولی

برنامه شماره۱۲۱=انتخاب کد دسترسی به خطوط شهری

برنامه شماره۱۲۲=فعال کردن چرخش اتوماتیکبرای دسترسی به مسیر ارزان مکالمه

برنامه شماره۱۲۳=نسب شکست سیگنال پالس

برنامه شماره۱۲۴=انتخاب نوع زنگ خوردن تلفن تک خطی معمولی

برنامه شماره۱۲۶=تنظیم امکان برقرار کردن یک مکالمه داخلی،فقط با فشار دادن دکمه DSSمربوط به آن داخلی بر روی کنسولDSS و یا بر روی تلفن

برنامه شماره۱۲۷=فعال کردن جواب دادن گروهی به زنگ خوردن یک داخلی

برنامه شماره۲۰۰=تنظیم زمان یادآوری خط هلد شده

برنامه شماره۲۰۱= تنظیم زمان یادآوری خط منتقل شده

برنامه شماره۲۰۲= تنظیم زمان شروع فرستادن مکالمه به داخلی دیگر ، در صورت جواب داده نشدن به مکالمه

برنامه شماره۲۰۳= تنظیم زمان تاخیر برای برنامه “شماره گیری ساده فقط با برداشتن گوشی”

برنامه شماره۲۰۴=تنظیم شروع محاسبه مدت زمان مکالمه

برنامه شماره۲۰۵= تنظیم مدت زمان مکالمه خط شهری – به – خط شهری

برنامه شماره۲۰۶=زمان شروع شماره گیری

برنامه شماره۲۰۷=انتخاب زمان قطع و وصل قلاب زیر گوشی

برنامه شماره۲۰۸=حداکثر فاصله زمانی ما بین ارقام شماره گیری در زمان استفاده از صفر تا دو صفر استثناء شده در برنامه شماره ۳۰۶

برنامه شماره۲۱۰=تنظیم زمان سیگنال های تون

برنامه شماره۲۱۱=تعیین اینکه خط شهری پس از تصادف ،در صورت عدم شماره گیری قطع شود یا نه

برنامه شماره۲۱۲= تنظیم مدت زمان مکالمه برای داخلی هایی که برنامه تایمر برای آنها فعال شده است

برنامه شماره۲۱۳=تنظیم شناسایی فاصله بین سیگنالهای زنگ فرستاده شده از مرکز مخابرات

برنامه شماره۳۰۱=محدودیت شماره گیری – تعیین کلاس کار سیستم حافظه مرکزی

برنامه شماره۳۰۲ الی ۳۰۵=محدودیت شماره گیری- تعیین و واگذاری ارقامی که باید در کلاس کار ۲ الی ۵ محدود شوند(صفر و دو صفربند )

برنامه شماره۳۰۶=محدودیت شماره گیری – کدهای استثنائی

برنامه شماره۳۰۹=واگذاری شماره تلفن های اضطراری

برنامه شماره۳۱۰=کدهای اعتباری

برنامه شماره۳۱۱=برنامه قرار دادن اتوماتیک مکث بین کد شهرستان و یا خارج از کشور ، قبل از شماره تلفن

برنامه شماره۳۱۲=محدودیت شماره گیری – تعیین کلاس کار برای داخلی که قفل الکترونیکی شده

برنامه شماره۴۰۰=وصل کردن خط شهری به سیستم

برنامه شماره۴۰۱=تعیین سیستم شماره گیری

برنامه شماره۴۰۲=تنظیم سرعت سیگنالهای پالس

برنامه شماره۴۰۳=واگذاری کد دسترسی به خطوط شهری از مرکز تلفن اصلی

برنامه شماره۴۰۴=تعیین و واگذاری هر کدام از خطوط شهری در یک گروه

برنامه شماره۴۰۵ الی ۴۰۷= تعیین و واگذاری امتیاز تصرف خطوط شهری در شیفت های روز / شب / نهار

برنامه شماره۴۰۸ الی ۴۱۰= تعیین و واگذاری امتیاز زنگ خطوط شهری در شیفت های روز / شب / نهار

برنامه شماره۴۱۱ الی ۴۱۳= تعیین و واگذاری زمان شروع زنگخوردن داخلی و یا داخلیهای که امتیاز زنگ خط شهری دارند

برنامه شماره۴۱۴ الی ۴۱۶= تعیین و واگذاری نحوه وصل شدن خطوط شهری به سیستمها و حالتهای مختلف در شیفتهای روز / شب / نهار

برنامه شماره۴۱۷=تنظیم زمان مکث

برنامه شماره۴۱۸=تنظیم زمان FLASH

برنامه شماره۴۱۹=تعیین خطوط شهری که با کد دسترسی اتوماتیک به خطوط شهری قابل تصرف باشند

برنامه شماره۴۲۰=تعیین حداقل زمان سیگنال CPC

برنامه شماره۴۲۱=تعیین فعال بودن یا نبودن سیگنال CPCبرای تلفن کننده از داخل

برنامه شماره۴۲۲=تعیین زمان قطع خط شهری

برنامه شماره۴۲۳=تعیین نحوه زنگ خوردن خط شهری

برنامه شماره۵۰۰=فعال یا غیر فعال بودنکدهای خاص در سیستم DISA

برنامه شماره۵۰۱=ذخیره کردن کدهای خاص برای داخلیها در سیستم دیزا به حالت With AA

برنامه شماره۵۰۲=انتخاب حالت پیغام بیرون رونده(OGM)

برنامه شماره۵۰۳=وصل کردن فکس

برنامه شماره۵۰۴=تنظیم زمان تاخیر در جواب گوی دیزا

برنامه شماره۵۰۵=تنظیم زمان انتظار، پس از پخش شدن پیغام

برنامه شماره۵۰۶=تنظیم حالت کار دیزا در زمان مشغول بودن داخلی مقصد در سیستم دیزا

برنامه شماره۵۰۷=تنظیم حالت کار دیزا،وقتی که سیستم مقصد به مکالمه وصل شده جواب نمی دهد

برنامه شماره۵۰۸=تنظیم مدت زمانی که دیزا قبل از قطع مسیر مکالمه،منتظر جواب گوی داخلی مقصد می شود

برنامه شماره۵۰۹= تنظیم مدت زمانی که دیزا بعد از قطع مسیر مکالمه،منتظر جواب گوی داخلی مقصد بعدی می شود

برنامه شماره۵۱۰=تنظیم حالت کار دیزا در زمانی در زمانی که تلفن کننده پس از شنیدن پیغام ضبط شده و یا بوق دیزای داخلی،هیچ شماره ای نگیرد

برنامه شماره۵۱۱= تنظیم میزان امنیت در سیستم دیزا

برنامه شماره۵۱۲=ذخیره کردن کدهای امنیتی دیزا

برنامه شماره۵۱۳=سیگنال مخصوص کشف سیگنالهای تون در سیستم دیزا

برنامه شماره۵۱۴=شناسای تون (صدا) مخصوص فکس

برنامه شماره۵۱۵=تنظیم زمان قطع مسیر برای سیستم دیزای داخلی

برنامه شماره۵۱۶=تعیین و واگذاری داخلیهایی که سیستم دیزا بتواند یک مکالمه خط شهری را به آنها وصل کند

برنامه شماره۵۱۷=تنظیم زمان انتظار سیستم دیزا برای ورود رقم دوم

برنامه شماره۵۱۸=انتخاب وجود و یا عدم وجود صدای بیب پس از وارد کردن کد امنیتی

برنامه شماره۵۱۹=تنظیم فاصله زمانی بین لحظه ورود خط و شروع پخش پیغام ضبط شده

برنامه شماره۵۲۰=تعیین گروه UCD

برنامه شماره۵۲۱=تعیین مدت زمان انتظار سیستم برای آزاد شدن یکی از داخلیهای گروه UCD

برنامه شماره۵۲۲=تنظیم فاصله زمانی پخش پیغام ضبط شده

برنامه شماره۵۲۳=تعیین تکلیف خط ، وقتی که همه داخلیهای درون سیستم UCDمشغول بوده و زمان انتظار سیستمUCD نیز تمام شده

برنامه شماره۵۲۴= تعیین تکلیف خط ، وقتی که هیچ کدام از داخلیهای درون سیستم UCD به خط وارد شده ، جواب ندهند

برنامه شماره۵۲۵=تنظیم زمان انتظار سیستم قبل از تغییر دادن مسیر مکالمه در حالتی که هیچ کدام از داخلیهای درون سیستم به خط جواب نداده باشند

برنامه شماره۵۲۶=تنظیم زمان انتظار مکالمه در داخلی که خط به آنداخلی تغییر مسیر داده باشد

برنامه شماره۶۰۰=گروه بندی داخلیها

برنامه شماره۶۰۱ الی ۶۰۳ =تعیین کلاس کار در شیفتهای روز / شب / نهار

برنامه شماره۶۰۴=تعیین نام برای داخلیها

برنامه شماره۶۰۵=تعیین الزام وارد کردن کد اعتباری(چه موقعی کد اعتباری را باید وارد کنیم)

برنامه شماره۶۰۶=انتقال مکالمه به یک خط شهری

برنامه شماره۶۰۷= فرستادن مکالمه به یک خط شهری

برنامه شماره۶۰۸=امکان ورود به مکالمه در حال انجام(روی خط رفتن)

برنامه شماره۶۰۹=امکان لغوکردن حالت مزاحم نشوید

برنامه شماره۶۱۰=وصل کردن تلفن پارالل

برنامه شماره۶۱۱=اختصاصی دادن داخلی برای وصل کردن منشی تلفن

برنامه شماره۶۱۲=فعال کردن گوش دادن به صدای اتاق

برنامه شماره۶۱۳=فعال کردن برنامه تایمر برای داخلیها

برنامه شماره۶۱۴=تشخیص سیگنال پالس داخلی برای سیستم

برنامه شماره۶۱۵=انتخاب زبان نوشتاری

برنامه شماره۷۰۰ الی ۷۰۲ =واگذاری امتیاز زنگ سیستم آیفون در ، در شیفتهای روز / شب /نهار

برنامه شماره۳۰۳ الی ۷۰۵= واگذاری امتیاز زنگ سیستم در باز کن ، در شیفتهای روز / شب /نهار

برنامه شماره۷۰۶=انتخاب الگوی زنگ سیستم آیفون در

برنامه شماره۷۰۷=انتخاب حالت فعال بودن و یا نبودن صدای بوق ، هنگامی که از طریق در بازکن به صدای اتاق گوش می کنیم

برنامه شماره۷۰۸=مدت زمان زنگ خوردن تلفن برای مکالمه ای که از طریق سیستم آیفون در بر قرار شده

برنامه شماره۷۰۹=تنظیم مدت زمان باز بودن در

برنامه شماره۸۰۰=ضبط جزئیات مکالمه(پیرینت گرفتن از مکالمات انجام شده)

برنامه شماره۸۰۱=تنظیمات کاغذ پرینتر در برنامه جزئیات مکالمه

برنامه شماره۸۰۲=انتخاب اینکه از چه نوع مکالمه ایپرینت گرفته شود (مکالمت ورودی – مکالمت خروجی و یا مکالماتی که با صفر و دو صفر شروع می شود)

برنامه شماره۸۰۳=چاپ شدن یا نشدن شماره سری ذخیره شده در برنامه ۰۰۱ و یا شماره های ذخیره شده در حافظه شخصی تلفن

برنامه شماره۸۰۴=انتخاب یا حذف مواردی که باید چاپ شود

برنامه شماره۸۰۵=انتخاب این که کدهای اعتباری چاپ شود یا فقط به صورت علامت نشان داده شوند

برنامه شماره۸۰۶ =تعیین زبان نوشتاری در چاپ جزئیات مکالمه

برنامه شماره۹۰۰=تنظیمات آیدی کالر

برنامه شماره۹۱۰=تنظیمات نمایش شماره تلفن تماس گیرنده

برنامه شماره۹۹۸=ورژن ROM دستگاه

برنامه شماره۹۹۹=پاک کردن اطلاعات سیستم(برگشتن به حالت پیش فرض اولیه)

 

دانلود مباحث در قالب فایل PDF

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.